Advertisement

Tim, Operasyonda Zor Duruma Düştü! | Söz 61. Bölüm

Tim, Operasyonda Zor Duruma Düştü! | Söz 61. Bölüm Hain pusudan ağır yaralı olarak çıkan Yavuz (Tolga Sarıtaş) tedavi altındayken, kardeşleri de sınır dışında ölüm kalım mücadelesi vermektedir.
Bombanın etkisiyle savrulan aracın altında kalan Aşık (Doğukan Polat) zor durumdadır. Bu sırada arkadaşlarını kurtarmak isteyen Tim, teröristlerin saldırısına hedef olur. Ama saldırıyı püskürtmek için kardeşleriyle birlikte kendi canlarını da feda etmekten çekinmezler.
Artık terör örgütünün bütün organizasyonlarından sorumlu hale gelen Dragan (Sarp Akkaya), örgütün yönetimine katılmadan önce son hamle yaparak Erdem’e (Nihat Altınkaya) bombalı bir paket gönderir. Bu bomba herkese büyük bir acı yaşatacaktır.
Dragan, örgütü daha organize bir hale getirip üs bölgesi baskını için hazırlarken, Tarık yarım bıraktığı işi bitirmek için Yavuz’un peşine düşer. Başından beri Yavuz’un en büyük destekçisi olan Derya (Deniz Baysal), onları engellemek için hamle yapsa da Tarık ve adamları Yavuz’u çaresiz yakalamak üzeredir.


Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Atsız Karaduman, Ece Çeşmioğlu, Genco Uzak, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün.

Söz Resmi YouTube Kanalını takip edin:


Söz Resmi Facebook Sayfası:
Söz Twitter Sayfası:
Söz Instagram Sayfası:

Tims & B Resmi Facebook Sayfası (Official Facebook Page):
Tims & B Resmi Twitter Sayfası (Official Twitter Page):
Tims & B Resmi Instagram Sayfası (Official Instagram Page): Twelve heroic Special Forces soldiers with special abilities are deployed from all over the country after the horrific incident faced by Turkey. Their goal is to find and destroy the leader of this new and very dangerous organization that is trying to trouble our country, and to eradicate it.

Twelve lives full of Courage who set out by saying” Our barrel is our honor, our homeland is our paradise " will be brothers to each other, both homeland and Bulwark. They will bury their love in their hearts and their longing in the ground. And those who warm their fathers, their mothers, and their hearts will carry with them and fight.

Under the leadership of Lieutenant Yavuz, they enter into a fierce struggle with the enemy day and night and take an oath of martyrdom.

söz,tolga sarıtaş,''söz,yavuz'',''ferhat,ile,şirin,'',aybüke pusat,nihat altınkaya,serhat kılıç,meriç aral,sarp akkaya,deniz baysal,gözün arkada kalmasın,vatan,üsteğmen yavuz,bordo bereli,türk silahlı kuvvetleri,özel harekat,söz dizi,hd izle,söz dizi izle,hd dizi izle,بناء الجملة,özel kuvvetler dizisi,türk askeri,söz dizi son bölüm,Söz 61. Bölüm,

Post a Comment

0 Comments