Advertisement

RAP SHOW #13 - HAYKİ [PATRON AÇIKLAMASI, OFSAYT, B1R, PMC DÖVMESİ, UNİQUE]

RAP SHOW #13 - HAYKİ [PATRON AÇIKLAMASI, OFSAYT, B1R, PMC DÖVMESİ, UNİQUE] 'Rap Show'un bu haftaki konuğu 'HAYKİ'!

Hayki, Patron ile aralarının bozulması, ofsayt ve deli gibi diss parçaları hakkında açıklamalarda bulundu. Hayki B1R parçasını yayınlamadan yaşadığı zorlukları, Unique'in gelecekte neler yapacağını ve PMC'den ayrılma olayları hakkında da detaylı açıklamalarda bulundu.

Hayki, Hayko Cepkin ile birlikte çalışma sürecini, 'Aldırma Gönül' parçalarını ve dostluklarını da anlattı. Hayki Patron ile diss olayları hakkında 'Maç devam ediyor' şeklinde göndermede bulundu. Kolundaki PMC dövmesini, Ne olur evet de ve Kim sevdi seni benim kadar gibi parçaları hakkında da açıklamalar yaptı. Hayki, İhtilal'den neden ayrıldığını da anlattı ve yakın dönemde bir çok single ile dinleyicilerinin karşısında olacağını söyledi. Bir çok soru işaretinin ortadan kalkacağı, çok keyifli bir program sizleri bekliyor. İyi seyirler!

Rap Show'da müzisyenlere defalarca sorulmuş 'neden rap?', 'rap'in tarihini anlatır mısınız?' gibi sığ sorular sormak yerine, onların günlük yaşantılarını, sanatsal çalışmalarını, hayata ve müziğe karşı bakış açılarını ve eğlence, mizah anlayışlarını ele alarak keyifli bir sohbet ediyoruz! Rap Show'un devamının gelmesini istiyorsanız abone olarak, like ve yorum atarak bize destek olabilirsiniz!

DİĞER ''RAP SHOW'' BÖLÜMLERİNE GÖZ ATIN;


Video hoşunuza gittiyse 'beğeni ve yorum' atarak destek olabilirsiniz!

Tüm videolardan haberdar olmak için linke tıklayarak kanala abone olabilirsiniz.

instagram:
twitter:
web:

Merhaba! ben Dorukcan Özgüler. Oyuncuyum, biraz da senaryo yazıyorum. Cihan Özdeniz ile birlikte YouTube'da keyifli içerikler üretmeye çalışıyoruz.
İzlediğiniz için teşekkürler, yorumlarınızı ve yapıcı eleştirilerinizi esirgemeyin!

hayki,hayki rap show,dorukcan özgüler,dorukcan özgüler rap show,hayki patron diss,#susamam,Hayki - Tahammülüm Yok,Hayki - OL,Patron - BOŞ OL,Hayki - Yürü,Hayki - Kargalar,Hayki - Kol Bozuk,Hayki vs Patron (Diss Olayları),Patron - GOAL,Hayko Cepkin feat Hayki - Aldırma Gönül,Hayki - B1R,Patron - Kaybedecek Ne Kaldı (Official Video) - Disstrack,Hayki - DELİ (prod. by EB) [DISSTRACK],Hayki - OFSAYT ( Produced by. Morde ),Patron - Haset (Official Audio),unique,

Post a Comment

0 Comments