Advertisement

LOVE ISLAND LUCA MOCHT 35 MEIDEN KEUREN! | Juicy Details - CONCENTRATE

LOVE ISLAND LUCA MOCHT 35 MEIDEN KEUREN! | Juicy Details - CONCENTRATE Vandaag zijn we te gast bij Love Islander Luca. In deze Juicy Details vertelt Luca over hoe het is om vrouwen te keuren, mee te doen aan een schoonheidswedstrijd en over zijn band met z’n zusje. Abonneer nu:

Link naar Videoland:

In Juicy Details vertellen Love Island kandidaten het verhaal achter hun Instagramfoto’s. Zo kijken ze bijvoorbeeld naar hun first, most liked en favoriete post. Daarna vertellen ze over wat ze verwachten van Love Island.

In deze aflevering van Juicy Details zien we Love Island kandidaat Luca. Luca kwam op de derde plaats op de Manhunt International 2018. Hierna werd hij verkozen als jurylid voor de Nederlandse Missverkiezingen en daar mocht hij 35 vrouwen keuren. Ook is hij niet vies van een feestje en drankje. Hij vertelt over zijn favoriete drankje en over zijn vakanties waar hij veel Gin en Jack Daniels dronk. Op Love Island hoopt Luca geluk in de liefde te vinden. Hij vindt het een grote afknapper als een meisje rookt. Check dit en veel meer in deze Juicy Details.

Love Island is een programma op Videoland waarin jonge singles opzoek zijn naar ware liefde. Ze worden dag en nacht gevolgd tijdens hun verblijf in een luxe villa op Gran Canaria. Om zo lang mogelijk op het eiland te mogen blijven, moeten de singles een koppel vormen. De kijker thuis bepaalt welke kandidaten mogen blijven, dus hebben het liefdeslot van de kandidaten volledig in handen. Wie faalt of niet goed bij de kijkers valt, riskeert het programma te moeten verlaten.

Juicy Details met Thijs:

Playlist Juicy Details:

Playlist Blindspot:

Volg ons via: Instagram :
Facebook :
Website :

#Concentratenl #JuicyDetails #LoveIsland

Concentrate,ConcentrateNL,Kaj van der Ree,Monica Geuze,Monica Geuze love island,Love Island Nederland,Love Island 2019,Love Island Juicy Details,Love Island RTL,Juicy Details,Instagram posts,Gran Canaria,Love Island koppels,Love Island Villa,Love Island Special,Love Island Instagram,Love Island Luca,Love Island Luca en Alicia,Love Island Luca en Gabriella,Luca en alicia,Love Islanders,Juicy Details Luca oderin,

Post a Comment

0 Comments